Over Mending Hands Massagesalon Rotterdam

De specialisten achter jouw favoriete massage

Mending staat voor herstellen of repareren, en dat is precies waarvoor je bij ons terecht kunt. Het doel van Mending Hands is het verlichten van jouw lichamelijke klachten. Dit helpt om je lichaam in goede conditie te houden en zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten soepel blijven.

Ons team bestaat uit twee specialisten die niet alleen professioneel om weten te gaan met jouw lichaam, maar dit met passie doen. Samen hebben we 15 jaar ervaring in vier diverse massagetechnieken en kunnen daarom de massage waar nodig geheel naar jouw wensen en behoeften aanpassen.

Danie Tjong-Ayong

EIGENARESSE & MASSEUSE

 

Mending Hands is een plek waar mensen komen om zich beter in hun vel te voelen.

Als men mij 15 jaar geleden had gevraagd of ik ooit mijn eigen fysiopraktijk zou openen, had ik ze hartelijk uitgelachen. Nu ik eigenaar ben van een massage-studio in Rotterdam-West, zou ik niets anders willen. 

Mijn pad naar Mending Hands was letterlijk een geluk bij een ongeluk. Drie jaar na het afstuderen merkte ik dat ik dat vast zat in de dagelijkse sleur. Het was duidelijk tijd voor iets anders, maar ik durfde nog niet daadwerkelijk de stap te zetten. Pas toen ik zelf in een revalidatieproces terecht kwam, ging ik goed nadenken over wat ik precies wilde.

Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar de massagewereld.  

Eerst reisde ik twee keer de wereld rond als masseuse op een cruiseschip en daarna leerde ik nieuwe massagetechnieken in Thailand. Eenmaal terug in Nederland kwam ik terecht bij een van de grootste massageketens van Nederland.

Al deze ervaringen gaven mij de inspiratie voor het Mending Hands concept. Het moest een plek worden waar ik mensen kon helpen om zich beter in hun vel te laten voelen. Met mijn vooropleiding in fysiotherapie, persoonlijke ervaring met revalidatie en spierherstel weet ik daarom precies wat jij nodig hebt tijdens jouw massage.

Melissa Goedkoop

MASSEUSE

 

Mensen die komen voor een massage, vertrouwen je met hun lichaam.

Mensen die komen voor een massage, vertrouwen je met hun lichaam. Ze hebben hulp nodig bij het laten ontspannen of herstellen van hun spieren. Hen hierbij helpen geeft mij energie en daardoor kan ik die energie ook teruggeven als ik ze behandel.

Mijn carrière in de massagewereld begon onverwachts. Ik was toe aan iets nieuws en besloot mezelf uit te dagen om iets totaal anders te proberen. Zo kwam ik terecht bij een van de grootste massageketens van Nederland. Hier werd ik opgeleid tot volwaardig masseuse. Ik dacht in eerste instantie dat dit een tijdelijke situatie zou zijn, maar ik vond het zo leuk dat ik binnen een jaar doorgroeide als manager van een van de massagesalons. Maar het beheren van de salon gaf mij nauwelijks meer de tijd om te doen wat ik echt leuk vond, namelijk masseren. Bij Mending Hands kan ik meer aandacht besteden aan mijn specialisaties, waaronder zwangerschapsmassage
Met deze ervaringen op zak ben ik niet alleen gespecialiseerd in masseren, maar weet precies hoe ik jouw massage ervaring goed kan laten verlopen van het maken van de afspraak tot er voor zorgen dat je graag terugkomt.

Wat biedt Mending Hands

In het dagelijkse hectische leven biedt Mending Hands de plek waar jij een moment voor jezelf kan nemen. Of je nou voor ontspanning komt of dat je een aangepaste behandeling nodig hebt, er is keuze genoeg in het assortiment van Mending Hands. De 8 soorten massages met de mogelijkheid om deze uit te breiden tot een duo massage zorgen ervoor dat er ook voor jou iets tussen zit.

Waarom Mending Hands

De masseuses hebben samen 15 jaar ervaring in diverse massage-stijlen en -technieken en kunnen daarom uw massage waar nodig geheel naar uw wensen en behoeften aanpassen. 

Wanneer kan je terecht bij Mending Hands

Ontspan, geniet, herstel. Dit begint bij Mending Hands al op het moment dat je je afspraak maakt. We bieden ruime openingstijden: we zijn zes dagen per week open tussen 10 uur ‘s ochtends en 10 ‘s avonds. Als partner van Treatwell heeft u het gemak van het online boeken van uw afspraak en kunt u vooraf veilig betalen via iDeal, Creditcard of Paypal. Importeer de gemaakte afspraak in de agenda van uw telefoon en ontvang automatisch een herinnering wanneer de afspraak nadert. Hierdoor kunt u uw afspraak missen.

Waar is de studio te vinden 

De studio is gelegen in Rotterdam-West en is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail als je gepersonaliseerd advies wilt of maak gelijk je afspraak hier.

Wij zijn een trotse partner van Treatwell

Treatwell helpt ons bij het maken van jouw afspraak zodat wij ons kunnen focussen op jouw massage. Door ons partnerschap met Treatwell, heb je het gemak van het online boeken van jouw afspraak. Er kan vooraf veilig betaald worden via iDeal, Creditcard of Paypal en je importeert gemakkelijk de gemaakte afspraak in de agenda van jouw telefoon. Daarnaast stuurt Treatwell automatisch een herinnering wanneer de afspraak nadert. Hierdoor kun je jouw afspraak niet missen.

Het is ons 2019 weer gelukt de Top Rated Award te winnen.

We gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we er vanuit dat ermee instemt.
OK