Massages Rotterdam

ONTSPANNINGSMASSAGE

vanaf €42,00

(1uur - 2 uur)Een ontspannende massage van het hele lichaam met een matige druk. De massage bevat lange en langzame strijkingen en de massage wordt afgesloten met een heerlijke hoofdmassage.

ONTSPANNING

RUG-, SCHOUDER- EN NEKMASSAGE

vanaf €33,00

(30 min - 2 uur)Een massage die aan te raden is als je veel zit. Tijdens de massage worden de nek, schouders en rug gemasseerd met een matige tot diepe druk.

ONTSPANNING & HERSTEL

SPORTMASSAGE

vanaf €33,00

(30 min - 2 uur)Een massage van het hele lichaam met een stevige druk die diep in de spieren gaat. Deze massage is aan te raden wanneer je gewend bent om een massage te ontvangen en van een stevige druk houdt. Eventueel kan de massage worden gericht op een specifiek deel van het lichaam.

HERSTEL

HOT STONE MASSAGE

vanaf €60,50

(1uur 15 min - 2 uur)Tijdens deze massage worden warme basaltstenen gebruikt. Deze warmte dringt diep door in de spieren waardoor het lichaam optimaal ontspant. Naar wens kan een specifiek deel of het hele lichaam worden gemasseerd met een matig tot krachtige druk.

HERSTEL

ZWANGERSSCHAPSMASSAGE

vanaf €54,00

(60 min - 2 uur)Massage in zijligging met een lichte druk waardoor de invloed van de massage op de baby tot een minimum gehouden wordt. Er kunnen bepaalde punten gemasseerd worden die mogelijk de bevalling op gang brengen als je tegen het einde van je zwangerschap aanzit.

HERSTEL & ONTSPANNING

VOETMASSAGE

vanaf €35,00

(30 min - 1 uur)Deze behandeling bestaat uit: - Reinigen van de voeten met warm sopje - Massage van acupressuurpunten Let op: dit is geen voetreflexologie.

HERSTEL & ONTSPANNING

HOOFD- EN GEZICHTSMASSAGE

vanaf €21,00

(25 min - 45 min) Tijdens deze massage van hoofd en decolleté wordt er gebruik gemaakt van een lichte huidolie op basis van amandel.

ONTSPANNING

THERAPEUTISCHE MASSAGE

vanaf €58,00

(1 uur - 1 uur 30 min)Een massage inclusief uitgebreid consult om te kijken welke klachten er zijn en hoe de massage hierop kan worden afgestemd. Tevens ontvang je na afloop advies naar aanleiding van jouw klachten.

ONTSPANNING

DUO MASSAGE

vanaf €42,00

(30 uur - 2 uur) Met z’n tweeën tegelijk genieten van een massage? Dat kan met de duo massage. U kunt kiezen willekeurig kiezen uit de verschillende massages die wij aanbieden. Toch liever elk zijn eigen keuze favoriete massage? Helaas ondersteunt ons boekingssysteem het boeken van twee verschillende massages niet. U kunt daarom gerust contact met ons opnemen en wij plaatsen de boeking voor u.

ONTSPANNING & HERSTEL

We gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we er vanuit dat ermee instemt.
OK